Редактор: e-mail: Кадър бТВСлави излъга над 500 000 избиратели, те гласуваха за

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСлави излъга над 500 000 избиратели, те гласуваха за
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Слави Трифонов излъга над 500 000 избиратели

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Слави излъга над 500 000 гласоподаватели, те гласоподаваха за него с вярата, че в действителност това ръководство през последните 10 години на България ще бъде прекратено и най-сетне България ще почне да се развива в една позитивна посока, и да се заеме той с тези задания под една или друга форма. 

Това сподели Стоян Мирчев от " Българска социалистическа партия за България " в " Лице в лице " по БТВ.

Трифонов по-добре да беше излезнал и да беше споделил, ние предлагаме това, това и това. Той имаше за себе си и щеше да има над 150 гласа, това не е държавно управление на малцинството. Правителство на малцинството е, когато излезеш и имаш 30 40 гласа, тогава нямаш държавно управление. Президентът, поради това политическите партии какво са декларирали неразбираемо, на кой ще даде идващия мандат, следва да се разбере. Затова дано първо да забележим кой ще вземе мандата. Ние, в случай че го получим, с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да приказваме.  Вие знаете, ние сме сериозна партия, в случай че получим мандата, ще съберем нашите органи, ще водим съответните диалози, ще излезем с решение, само че ще бъде решение изцяло обосновано, а няма да е някакво Facebook видео на " Шоуто на Слави ", сподели още Стоян Мирчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР